Media

Kompania që fitoi tenderin e shumëdebatuar të shërbimit të dializës thotë se publikimi i ankesave të pacientëve për cilësinë e ushqimit dhe të kushteve higjenike përbëjnë cënim imazhi për të dhe kërkon 1 milionë lekë dëmshpërblim.

Gazeta ‘’Panorama’’ i drejtohet gjykatës për ‘’Lapsi.al’’. Mollë sherri është bërë një opinion i Fatos Lubonjës, të cilin e ka publikuar pa leje portali ‘’Lapsi’’. ‘’Andi Bushati dhe Armand Shkullaku vjedhin Fatos Lubonjën’’, shkruan ‘’Panorama’’.

Ndryshimet në Ligjin për Tregtinë Ekonomike dhe problemet e evidentuara në to.

The Independent qe një pionier i medias në Britaninë e Madhe – por ajo ra viktimë e forcave që po mbysin gazetat gjithkund.

Biznesmeni Italian Fancesco Becchetti ka ngritur një padi kundër qeverisë shqiptare në gjykatën e Strasburgut, në të cilën pretendon se deklaratat publike të kryeministrit Edi Rama kanë shkelur prezumimin e tij të pafajësisë.

Faqet