Kriza financiare në Greqi dhe shqiptarët atjeKëto ditë rrjetet e lajmeve po përcjellin vlerësimin e agjensisë financiare “Standard & Poor’s” për bonot e thesarit (borxhin shtetëror) të Greqisë. Sipas atij vlerësimi investimet nga bonot greke të thesarit dalin me humbje dhe borxhi i Greqisë ka vlerën e plehrave / hedhurinave (“junk”, në anglisht).

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).