nga Alket Bushi Nëse e vërteta ka ndonjë kuptim për njeriun, ajo mund të kuptohet dhe përligjet vetëm nga pikëpamje relative, pra që një gjë është “më e vërtetë” se tjetra. E vërteta absolute nuk mund të njihet (besimtarët “e njohin”, por ateistët jo, sepse ata nuk besojnë tek përrallat, ata kanë një përrallë të [...]

Për të komentuar tek Peshku pa ujë, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni (regjistrimi është falas).