Telnis Skuqi

Eksperti grek: “Unë dyshoj se disa njerëz u pasuruan, duke shfrytëzuar projekte nga Bashkimi Europian. Mendoj se ndryshe është shkruar projekti, ndryshe është zbatuar në terren dhe për këtë dikush duhet të mbajë përgjegjësi”