Pjerin Thomai

Pika mbi i

Dhe deri tani ka qenë Para-Përgatitja! Përgatituni për Përgatitjen IV

Pjesa e parë dhe e dyte

Nga Pjerin Thomai

Nga meraku i udhetimit, u çuam ne 6 te mengjesit. Valixhet i kishim bere gati me perpara. U lame, vume kafet, gruaja kafen me xhezve dhe une qumeshtin me kafen me kokrriza, si Nes-kafe.