Lorenc Vangjeli

Aludime për Gërvenin si poliagjent

Listat zgjedhore, parregullsitë. Revista Java tregon një pjesë të majës së ajsbergut

Edhe pse niveli i pagesës së punonjësve të drejtësisë nuk shkon më shumë se 1000 euro në muaj për ata që ndodhen në majë të piramidës dhe 600 euro në muaj për gjykatësit e shkallës së parë, shumica e tyre kanë një standart jetese të papërligjur.

Harta e Shqipërisë, si të ishte një hartë elektorale, ndahen në disa zona sipas pagimit që i bëhet energjisë.

Profesor Farudin Hoxha, një nga projektuesit e famshëm të kaskadës së Drinit flet për energjinë. Çfarë rrezikon Shqipëria që ndodhet pothuaj gjithmonë në dy anë të një lavjerësi fatkeq: thatësi ose përmbytje

Nëna e tij loton çdo ditë, por në 15 mars, kuja e heshtur e saj është edhe më e dhembshme. I biri, Endri Dvorani, humbi jetën në shpërthimin në Gërdec. Djali tjetër i saj, Adrian Dvorani, është anëtar i Gjykatës së Lartë.

Faqet