Klotilda Harka

Vazhdojnë rrjedhjet tek "Topi", një tjetër gazetar lë Top Channel për ofertë më të mirë tjetërkund. Endri Xhafo do t'i shtohet garës së fortë të programeve të mëngjesit

Një takim mbresëlënes për dashurinë dhe hakmarrjen, mbrëmjeve në “Tv Klan”, “Ezel” për shumë persona nuk mund të lihet për asgjë tjetër.