Gaia

Dy nxënëse nga medreseja “H. Mahmud Dashi” në Tiranë, i tregojnë Ambasadorit Donald Lu disa veshje dhe suvenire tradicionale shqiptare, të cilat janë ekspozuar gjatë “Festivalit të Javës së Anglishtes” në shkollën e tyre.

Kandidatët e sugjeruar, sipas vendimeve që kanë marrë si gjyqtarë, kanë lënë gjurmë në drejtësinë shqiptare.