Fatos Baxhaku

"Si kudo edhe në Shqipëri termi militant ka ardhur duke evoluar...porse si për çudi, si në komunizëm si në postdiktaturë, militantët janë po aq të vlerësuar dhe falënderohen me të njëjtën emfazë të falsifikuar prej liderëve".

Ka ardhur koha që vërtet të kërkojmë llogari nga ata që kemi zgjedhur të na drejtojnë, madje me rreptësi dhe deri në fund, por ama ka ardhur koha që secili t’u përgjigjet detyrimeve që ka si qytetar i këtij vendi

Çmimi (10)

Faqet