Blendi Salaj

Vjen dimri (51)

Republika jonë dhe gazetaria do të ngrihen ose do të fundosen së bashku. Një media cinike, mercenare, demagoge, me kalimin e kohës do të prodhojë një publik po aq pa vlerë sa vetja. - Joseph Pulitzer Maj 1904

Faqet