Blendi Salaj

"Sasha" (6)
25 (40)

Këtë nëntor Shqipëria feston 103 vjet pavarësi dhe 71 vjetorin e çlirimit. Gëzuar peshqve të çdo ngjyre e luspe! :)

Foto AFP

Faqet