Blendi Salaj

Liderë, kriminelë dhe industria e mashtrimit që fsheh paratë e tyre.

Së pari le ta them si sqarim, kjo nuk është një reklamë e paguar, apo e papaguar (për miqësi) unë nuk e njoh pronarin e fermës agri turistike "Huqi". Por isha sot aty, si në një ditë gjysmë pushimi dhe mbeta me mbresa shumë të mira. Një vend ku ia vlen të shkosh. Ndodhet në Manëz, ndonja 30 minuta larg qendrës së Tiranës, 4 km pasi ke lënë autostradën Tiranë - Durrës për të shkuar tek Gjiri i Lalëzit. Mësova se është hapur në maj të 2015 dhe është një restorant buzë një rezervuari, rrethuar me hardhi dhe ullinj, me ambiente shumë të pastra dhe të qeta. 

Faqet