Alessandra Fasola

Pajisje elektroshtëpiake, kompjutera, llampa, makina… Mund të kishin një jetëgjatësi shumë më të madhe. Po të mos ekzistonte “vjetërimi i programuar”. Marifet i cili ka një histori të gjatë në industri, dhe që megjithatë, mban në këmbë ekonominë